پنجشنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۱ / 7 July, 2022
مجله ویستا
مرغ با اورزو | طرز تهیه مرغ با اورزو
مواد لازم برای مرغ با اورزو

طرز تهیه مرغ با اورزو

نکات تکمیلی در مورد مرغ با اورزو
225 گرم پاستا اورزو
یک عدد لیموترش
4 پیمانه برگ های تازه اسفناج
مرغ کبابی

اورزو را بر اساس طرز تهیه نوشته شده روی بسته درون آب جوش بپزید و آبکش کنید. آنها را درون قابلمه برگردانید.
سپس، لیمو را از وسط دونیم کنید. پوست نیمی از آن را رنده کنید. نیمه دیگر آن را برش دهید.
اسفناج و پوست رنده شده لیموترش را درون قابلمه روی اورزو بریزید. آنها را هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید. اورزوها را در چهار بشقاب جداگانه بریزید. مرغی که از قبل کباب کرده اید را روی آنها بگذارید و سرو کنید.

مرغ با اورزو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ با اورزو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید