یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

شور مخلوط | طرز تهیه شور مخلوط


مواد لازم برای شور مخلوط
 
گل کلم :250 گرم
هویج :250 گرم
کرفس :250 گرم
کلم برگ :250 گرم
به :200 گرم
سیب مخصوص ترشی :200 گرم
لوبیا سبز :200 گرم
خیار قلمی کوچک :200 گرم
فلفل تند :100 گرم
سبزیجات (ترخان، نعنا، شوید، جعفری، برگ، کرفس) :250 گرم
نخود آبگوشتی :20 عدد
نمک :200 گر
آب :2 لیتر
سرکه سفید :یک پیمانه
بادمجان قلمی :5 عدد (در صورت تمایل)
 

شور مخلوط | طرز تهیه شور مخلوط
 
 
طرز تهیه شور مخلوط
گل کلم، هویج، کرفس، برگ کلم، سیب ترشی و لوبیا سبز را بشویید و به هر شکل دلخواه خرد کنید.
فلفل و خیار را بشویید و با یک پارچه خشک کنید.
سبزیجات را شاخه ای تمیز و خشک کنید.
بادمجان را با پوست حلقه ای کنید. داخل ظرفی بریزید، آب جوش و کمی نمک روی آن بریزید، به مدت 15 دقیقه بماند؛ بعد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
آب و نمک را بجوشانید و در آخر سرکه را اضافه کنید. بعد از جوشاندن حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا کاملا سرد شود.
آن را داخل پارچه نازک بریزید و صاف کنید. تمام مواد مخصوص شور را داخل ظرف بریزید و در آخر سبزیجات را اضافه کنید.
آب سرد شده را روی مواد بریزید تا پر شود، هواگیری کنید. در ظرف را محکم ببندید و به مدت 15 الی20 روز نگه دارید .
 نکات
سبزی شور هیچ موقع نباید خرد شود.
از ریحان و مرزه استفاده نمی شود.
برای فاسد نشدن شور سبزی شور را لا به لای مواد نرزید.
از نمک یدار استفاده نشود از نمک سنگ باشد.
ظرف مورد نظر باید استریل باشد و درب آن محکم بسته شود تا هوا نگیرد.
 

شور مخلوط | طرز تهیه شور مخلوط
 
نکات تکمیلی در مورد شور مخلوط

شور مخلوط جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شور مخلوط ، طرز تهیه شور مخلوط


همچنین مشاهده کنید





سایت اعتماد آنلاینروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری ایلناسایت مثلث آنلاینسایت فراروروزنامه ایرانروزنامه آرمان ملیروزنامه شهروندخبرگزاری ایسناخبرگزاری صدا و سیما