چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پوره بادمجان با ماست


مواد لازم پوره بادمجان با ماست


ماست پرچرب  1 پیمانه

بادنجان  3 عدد

سیر  2 حبه

لیموترش  1 عدد

روغن زیتون بکر  3 قاشق سوپ خوری

جعفری تازه خرد شده  2 قاشق غذاخوری

دانه انار  به میزان دلخواه برای تزئین غذا

نمک  کمی


طرز تهیه پوره بادمجان با ماست

طرز تهیه پوره بادمجان با ماست


    سیر را رنده کنید.
    کباب پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش کن قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجان ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.
    بادنجان ها را روی شعله پخش کن یا روی کباب پز بگذارید و آنها را کباب کنید و گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود.
    هنگامی که آنها را فشار می دهید باید نرم باشند. آن گاه بادنجان ها را کنار گذاشته تا خنک شوند.
    وقتی بادنجان ها به اندازه کافی سرد شدند آنها را پوست بکنید و خرد کنید و مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.
    بادنجان های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی که خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
    سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می خواهید سرو کنید.
    اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه های انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.
 


طرز تهیه پوره بادمجان با ماست

نکات تکمیلی در مورد پوره بادمجان با ماست

پوره بادمجان با ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پوره بادمجان با ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پوره بادمجان با ماست


همچنین مشاهده کنید





سایت همشهری‌آنلاینسایت زومیتسایت الفخبرگزاری ایلناسایت مثلث آنلاینروزنامه توسعه ایرانیسایت فرادیدسایت دیدارنیوزسایت مجله شبکهسایت عصرایران