چهارشنبه, ۲۶ مرداد, ۱۴۰۱ / 17 August, 2022
طرز تهیه پلو پاکستانی
طرز تهیه پلو پاکستانی
مواد لازم:
برنج:5 پیمانه
نخود فرنگی:250 گرم
فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
پیاز خرد شده :2 عدد
سیر:2 حبه
هل:5 عدد
هویج:2 عدد
گل کلم:100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن:به میزان لازم
دستور پخت:
ابتدا مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
سپس هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
بعد از آنکه هویج هم کمی تفت داده شد گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید.
اگر تمایل دارید می توانید برای داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
پلوی پاکستانی شما بعد از 25 دقیقه آماده سرو است.
نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانیپلو پاکستانی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
پلو پاکستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .