پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
سمبل پراون | طرز تهیه سمبل پراون
مواد لازم برای سمبل پراون

طرز تهیه سمبل پراون
باقلا:200 گرم
میگو:500 گرم
تمبرهندی:نصف بسته
آب:2 لیوان
پیاز متوسط:یک عدد
کاری:یک قاشق چای خوری
زردچوبه:نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز:نصف قاشق چای خوری

این خوراک بسیار ساده و سریع آماده می شود و با کته یا همان کیک برنج بسیار خوش طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم، به همراه ادویه ها و کمی روغن زیتون آنقدر تفت می دهیم تا سبک شود. میگوها را به پیاز اضافه می کنیم و درحد نیم پز شدن تفت می دهیم. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می جوشانیم تا هسته هایش کاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می کنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می کنیم و آنقدر می جوشانیم تا آب خوراک کاملا کشیده شده و غلیظ شود.
به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد سمبل پراونسمبل پراون جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سمبل پراون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید