دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج
مواد لازم میگوی لیمویی با برنج
برنج سفید دانه بلند 1 پیمانه
سرکه سفید ½ پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
میگوی متوسط پاک شده 450 گرم
لیموی برش زده 1 عدد
جعفری ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج
در یک ظرف در دار بزرگ مناسب ماکروویو، برنج شسته شده را به همراه سرکه، روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز و دو پیمانه آب می ریزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
در ظرف را می گذاریم و آن را به مدت 20 دقیقه در ماکروویو می گذاریم تا برنج کاملاً نرم شده و آب آن جذب شود. در حین پخت، دو بار آن را زیر و رو می کنیم.
میگوها و برش های لیمو را در برنج مخلوط کرده و باز در آن را گذاشته و 3 دقیقهٔ دیگر در ماکروویو می گذاریم. سپس آن را دو دقیقه با در بسته کنار می گذاریم تا میگوها شفاف شوند. سپس جعفری را در آن مخلوط کرده و سریعاً سرو می کنیم.
میگوی لیمویی با برنج جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میگوی لیمویی با برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .