دوشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۰ / 24 January, 2022
مجله ویستا

فارفاله با بروکلی | طرز تهیه فارفاله با بروکلی


 مواد لازم برای فارفاله با بروکلی
 
پاستا  450 گرم
کلم بروکلی  2 عدد
روغن زیتون  ¼پیمانه
کره  4 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
ماهی کولی  100گرم 
فلفل قرمز  ¼ قاشق  چای خوری
فلفل سیاه ½ قاشق  چای خوری
پنیر پارمزان ½ پیمانه
 

فارفاله با بروکلی | طرز تهیه فارفاله با بروکلی
 
طرز تهیه فارفاله با بروکلی
قابلمه بزرگی از آب نمک را روی دمای بالا بجوشانید. پاستا (فارفاله یا پاپیونی) را اضافه کنید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه، بروکلی را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر بگذارید بپزد و هم بزنید. آن را آب کش کرده و یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.
در این زمان، در تابه ای بزرگ روغن زیتون (بودار) را روی حرارت نسبتا بالا گرم کنید.
سیر (خرد شده)، ماهی کولی (فیله ماهی خرد شده) و پرک فلفل قرمز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید.
مخلوط بروکلی و پاستا و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت نیاز کمی از آب پاستا را که نگه داشته بودید اضافه کنید تا سس رقیقی درست شود.
آن را به دیس منتقل کرده و روی آن پنیر پارمزان (رنده شده) بپاشید. 
 

فارفاله با بروکلی | طرز تهیه فارفاله با بروکلی
نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی

فارفاله با بروکلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فارفاله با بروکلی ، طرز تهیه فارفاله با بروکلی


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروسایت برترینهاسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارسایت تاپ نازسایت فرادیدسایت مشرقخبرگزاری فارسسایت آفتاب نیوزسایت سلام نو