دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

رب فلفل | طرز تهیه رب فلفل


مواد لازم برای رب فلفل
 
فلفل قرمز تازه :5 کیلوگرم
نمک :2 قاشق خوراک خوری
روغن زیتون :به میزان لازم
 
 

رب فلفل | طرز تهیه رب فلفل
 
 
طرز تهیه رب فلفل
فلفل ها را شسته و آماده کنید و در نهایت به حالت پوره در آورید. داخل یک سینی فلزی یا سینی فر می توانید پوره ی بدست آمده را پهن کنید.
 
به مدت سه روز سینی مورد نظر را جلوی آفتاب قرار دهید و هر روز با قاشق چوبی آن را هم بزنید و یکدست کنید، مراقب باشید از هر گونه رطوبتی دور باشد تا کپک نزند. بعد از اینکه کامل آبش بصورت طبیعی کشیده شد نمکش را اضافه کنید، و خوب بهم بزنید، و یک روز دیگر نیز بگذارید تا زیر آفتاب بماند.
 
بعد از پایان این دوره رب بدست آمده را در ظرف شیشه ای خشک و تمیزی بریزید. اگر تصمیم دارید آن را طولانی مدت نگه دارید و کپک نزند، روی سطح آن یک لایه روغن زیتون بی بو بریزید و در آن را به خوبی ببندید.
 
در صورت لزوم می توانید مدت کوتاهی بدون اینکه آب به لبه ی در آن بخورد، داخل قابلمه ی آب جوش آن را هواگیری نیز کنید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
 

رب فلفل | طرز تهیه رب فلفل
نکات تکمیلی در مورد رب فلفل

رب فلفل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رب فلفل ، طرز تهیه رب فلفل


همچنین مشاهده کنید





روزنامه شرقروزنامه ابتکارسایت زومیتسایر منابعسایت انصاف نیوزسایت تابناکروزنامه توسعه ایرانیسایت عصرایرانروزنامه همشهریخبرگزاری فارس