سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا سالامی و اسفناج


طرز تهیه پیتزا سالامی آشپزخانه نمناک

مواد لازم

خمیر پیتزا

رب گوجه فرنگی  1/3 فنجان

کالباس خرد شده  100 گرم

اسفناج  تازه        60 گرم

سیب زمینی نیمه سرخ شده  1/2 فنجان

پنیر پیتزا      120 گرم

سبزی معطر خشک شده   1 قاشق چایخوری

 
طرز تهیه پیتزا سالامی و اسفناج

طرز تهیه پیتزا سالامی با اسفناج

 خمیر پیتزا را در ابعاد 12 در 30 سانت برش دهید و مواد پیتزا را به صورت لایه لایه روی ان بریزید به این صورت که لایه ی اول رب گوجه فرنگی و لایه های بعدی به ترتیب  سبزی خشک، کالباس، اسفناج، گوجه فرنگی  در انتها پنیر پیتزای رنده شده را بریزید.

فر را از قبل با درجه حرارت  220 ° C / 200 درجه سانتی گراد  گرم کنید.

پیتزا سالامی را داخل فر قرار دهید . بعد از گذشت مدت 10 دقیقه پیتزا آماده است.

ارزش غذایی و کالری پیتزا سالامی با اسفناج

چربی    27.90 

 کربوهیدرات  64.60

 پروتئین  25.30

 سدیم   1216.00 میلی گرم

چربی اشباع  11.10

فیبر  2.40 گرم

کلسترول  46.00 میلی گرم

 
نکات تکمیلی در مورد پیتزا سالامی

پیتزا سالامی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیتزا سالامی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیتزا سالامی و اسفناج


همچنین مشاهده کنید