شنبه, ۸ مهر, ۱۴۰۲ / 30 September, 2023
کوردن بلو با پنیر چدار | طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار
سینه مرغ و پیاز: از هر کدام یک عدد
پنیر چدار:سه قاشق غذاخوری
کالباس: سه ورق
پودر نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن:به میزان لازم
تخم مرغ:دو عدد
پودر سوخاری:پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه چیکن کوردن بلو با پنیر چدار
سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می خوابانیم.
بعد سینه ها را با بیفتک کوب می کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید.
کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می بندیم و آن را در تخم مرغ زده شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می کنیم.
کوردن بلو با پنیر چدار جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوردن بلو با پنیر چدار را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .