جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی
مواد لازم کاری قرمز مرغ تایلندی
فیله سینه مرغ 360 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
کدو سبز 1 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
شیر نارگیل 1 پیمانه
عصاره مرغ 1 پیمانه
برگ ریحان تازه 4 عدد
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری
خمیر کاری قرمز تایلندی 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی
روغن را در تابهای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید و پیاز خرد شده را برای 5 دقیقه سرخ کنید. خمیر کاری و سیر ریز شده را بیافزایید، برای 1 دقیقه هم بزنید.
شیر نارگیل، عصاره مرغ، شکر و نمک را افزوده و سپس مواد را به جوش آورید.
کدو را به حلقههای باریک برش دهید. فلفل قرمز را پخته و آبکش کنید. فلفل قرمز و کدو را هم اضافه کنید، درپوش ظرف را گذاشته و سپس برای 12 دقیقه اجازه دهید جوش بخورند.
فیله مرغ بدون پوست نپخته را به اندازههای کوچک (لقمهای) ببرید.
آرد ذرت را با 2 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید تا خمیری شود.
مرغ را به کاری افزوده و با دربسته برای 8 دقیقه دیگر آن ها را جوش دهید.
خمیر آرد ذرت را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا کاری غلیظ شود و سپس آب لیمو و برگ ریحان خرد شده را بیافزایید. آن را با برنج سرو کنید.
کاری قرمز مرغ تایلندی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کاری قرمز مرغ تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .