جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی


مواد لازم کاری قرمز مرغ تایلندی

فیله سینه مرغ 360 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
کدو سبز 1 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
شیر نارگیل 1 پیمانه
عصاره مرغ 1 پیمانه
برگ ریحان تازه  4 عدد
آب لیمو 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
روغن گیاهی 2 قاشق سوپخوری
خمیر کاری قرمز تایلندی 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی


طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی

    روغن را در تابه‎ای بزرگ و روی شعله متوسط حرارت دهید و پیاز خرد شده را برای 5 دقیقه سرخ کنید. خمیر کاری و سیر ریز شده را بیافزایید، برای 1 دقیقه هم بزنید.
    شیر نارگیل، عصاره مرغ، شکر و نمک را افزوده و سپس مواد را به جوش آورید.
    کدو را به حلقه‎های باریک برش دهید. فلفل قرمز را پخته و آبکش کنید. فلفل قرمز و کدو را هم اضافه کنید، درپوش ظرف را گذاشته و سپس برای 12 دقیقه اجازه دهید جوش بخورند.
    فیله مرغ بدون پوست نپخته را به اندازه‎های کوچک (لقمه‎ای) ببرید.
    آرد ذرت را با 2 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید تا خمیری شود.
    مرغ را به کاری افزوده و با دربسته برای 8 دقیقه دیگر آن ها را جوش دهید.
    خمیر آرد ذرت را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا کاری غلیظ شود و سپس آب لیمو و برگ ریحان خرد شده را بیافزایید. آن را با برنج سرو کنید.
 


طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی

نکات تکمیلی در مورد کاری قرمز مرغ تایلندی

کاری قرمز مرغ تایلندی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کاری قرمز مرغ تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کاری قرمز مرغ تایلندی


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانروزنامه آرمان ملیخبرگزاری ایرناسایت تجارت نیوزروزنامه توسعه ایرانیسایت زومیتسایت مشرقروزنامه آفتاب یزدسایت آفتاب نیوزروزنامه ایران