دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا
کمپوت گیلاس | طرز تهیه کمپوت گیلاس
طرز تهیه کمپوت گیلاس
گیلاس شرین :500 گرم
شکر :5 قاشق سوپخوری
آرد ذرت :0.5 قاشق سوپخوری
آب :1 فنجان
گیلاس ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس ها بریزید.
کمپوت گیلاس جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کمپوت گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید