سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کرپ گوشت


مواد لازم کرپ گوشت
گوشت چرخ کرده300 گرم
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
رب2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته2 عدد
پیاز1 عدد
نمکبه مقدار لازم
جعفری خرد شده5 قاشق غذا خوری
 
مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ
تخم مرغ5 عدد
کرهنصف استکان
نمکبه مقدار کم
شیر1 استکان
آرد1/5 استکان

طرز تهیه کرپ گوشت
 
طرز تهیه کرپ گوشت
گوشت و پیاز را رنده کنیدو به آن رب بزنید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد. نمک و فلفل و جعفری را در آن بریزید. وقتی که آبش تمام شد ، تخم مرغ پخته را در آن رنده کنید و هم بزنید .
مواد خمیر کرپ را به تناوب با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی درست شود . در تابه روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد ، از مایه خمیر در آن بریزید تا به اندازه یک پیشدستی پخش شود . دو طرفش را سرخ کنید . وقتی همه کرپ ها آماده شد ، از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ ها آماده شد ،از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ های آماده را 10 دقیقه در فر با حرارت بسیار ملایم بپزید .
 

طرز تهیه کرپ گوشت
نکات تکمیلی در مورد کرپ گوشت

کرپ گوشت جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کرپ گوشت را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کرپ گوشت


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت رویداد 24سایت خبرآنلاینسایت انتخابروزنامه همشهریروزنامه توسعه ایرانیسایت عصرایرانخبرگزاری مهرسایت تجارت نیوزخبرگزاری ایرنا