یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی


مواد لازم برای پلو قهوه ای با کلم بروکلی
 
برنج قهوه ای :2 پیمانه
کلم بروکلی :100 گرم
گل کلم :100 گرم
پیازچه :4 ساقه
سویا درشت :20 گرم
فلفل دلمه ای رنگی :یک عدد
اسفناج تازه :200 گرم
گوجه فرنگی :2 عدد
پودر کاری :یک قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه :به مقدار کم
روغن هسته انگور :به میزان لازم
پنیر رنده شده برای تزئین :به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی
 
 
طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی
 
پیازچه ها را خرد کنید. همراه با فلفل دلمه ای مکعبی خرد شده و گل کلم و بروکلی گل گل شده در تابه با مقدار کمی روغن هسته انگور تفت دهید.
نمک، زردچوبه و پودر کاری را اضافه کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و همراه با کمی آب 20 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
اسفناج را بشویید، خرد کنید و در 10 دقیقه آخر اضافه کنید.
برنج قهوه ای را چند ساعت خیس کنید و به صورت کته بپزید تا نرم شود. سپس به مواد بالا اضافه کنید.
برای تزئین پنیر را رنده کنید و بعد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو قهوه ای

پلو قهوه ای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20 دقیقه میباشد .
پلو قهوه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پلو قهوه ای با کلم بروکلی


همچنین مشاهده کنید





وبگردیسایت سلام نوسایت الفسایت ساعدنیوزسایت اعتماد آنلاینسایت مثلث آنلاینروزنامه شهروندسایت دیدبان ایرانخبرگزاری تسنیمروزنامه ایران