شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
پاستای خامه ای | طرز تهیه پاستای خامه ای با کرفس
پاستا صدفی متوسط 450 گرم
مایونز کم چرب 1 پیمانه
آب لیموی تازه ⅓ پیمانه
کرفس 1 بوته
پیاز قرمز 1 عدد کوچک
نمک درشت و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید،
ساقه های تازه کرفس را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید. برگهای تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگهایی که تازه نیستند صرف نظر کنید.
برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. می توانید سالاد را با چند برگ بزرگ تر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنیم.
پاستای خامه ای جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاستای خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .