دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه کرم پنیر خامه ای (Cream Cheese Frosting)
مواد لازم کرم پنیر خامه ای (Cream Cheese Frosting)
پنیر خامه ای 175 گرم
کره 120 گرم
شکر دانه ریز 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم پنیر خامه ای (Cream Cheese Frosting)
پنیر خامه ای را در یک کاسه متوسط بریزید و با یک لیسک خوب آن را هم بزنید.
پس از آنکه پنیر خامه ای صاف شد کم کم کره هم دمای با محیط را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم یک دستی حاصل شود.
شکر ریزدانه یا خاک قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم یک دست شود.
در مرحله آخر وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
اگر می خواهید کار سریعتر انجام شود، برای هم زدن مواد در تمام مراحل از هم زن برقی استفاده کنید.
نکته
با این مقدار مواد حدود 2 پیمانه کرم پنیرخامه ای بدست می آید.
میزان استفاده از شکرریزدانه یا پودرقند بستگی به میزان شوری پنیر خامه ای و طبع شما دارد، پس اگر از شیرینی زیاد خوشتان نمی آید از ابتدا تمام پودر قند را استفاده نکنید و میزان آن را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
کره ای که برای درست کردن این کرم استفاده می شود باید هم دما با محیط باشد.
کرم پنیر خامهای (Cream Cheese Frosting) جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
کرم پنیر خامهای (Cream Cheese Frosting) را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .