جمعه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۱ / 1 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی


 مواد لازم فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی
 
فلفل دلمه (هر رنگی که موجود باشد)4 عدد بزرگ
پاستا 1 پیمانه
روغن زیتون ⅓ پیمانه
گوجه فرنگی کوچک 16 عدد
سیر ریز خرد شده2 حبه
پنیر پارمژان ¼ پیمانه
پنیر موزارلای خرد شده 1 پیمانه
ریحان تازه ساتوری شده ¼ پیمانه
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
فلفل قرمزبه میزان دلخواه
 

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی
 
طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی
 
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. سر فلفل ها را جدا می کنیم و دانه ها و وسط آن را با دقت خالی می کنیم به طوری که شکل آن سالم بماند.
پاستا را در آب و کمی نمک که در حال جوشیدن است، می ریزیم و می گذاریم تا بجوشد و نرم شود و بپزد. سپس آن را آبکش می کنیم و آب سرد روی آن می ریزیم.
در یک کاسه بزرگ، پاستا، گوجه فرنگی، ریحان، سیر، پنیرها و روغن زیتون را می ریزیم و آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. 
فلفل ها را روی سینی فر می گذاریم به طوری که سر آنها بالا باشد. از مخلوط پاستا داخل فلفل ها می ریزیم و سپس در فلفل ها را روی آنها می گذاریم. سینی فر را به مدت 35 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا فلفل ها بپزد. دلمه ها را به صورت داغ و یا هم دمای اتاق سرو می کنیم.
 

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد فلفل شکم پر

فلفل شکم پر جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
فلفل شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت نامه نیوزسایت مثلث آنلاینروزنامه شرقخبرگزاری ایسناخبرگزاری فارسخبرگزاری تحلیل بازارروزنامه آفتاب یزدسایت دیدبان ایرانخبرگزاری ایلنا