سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
سس کاپونِتا (Caponata) | طرز تهیه سس کاپونِتا (Caponata)
مواد لازم برای سس کاپونِتا (Caponata)
روغن زیتون ¼ پیمانه
کرفس خرد شده 1 عدد
بادنجان خرد شده 1 عدد متوسط
نمک به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 عدد
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی ریز خرد شده 450 گرم
کشمش 3 قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه ¼پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
کیپر Caperخرد شده 1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده 2 حبه
پنیر موزارلا 6 برش به قطر 1 سانتیمتر
طرز تهیه سس کاپونِتا (Caponata)
روغن زیتون را در یک قابلمهٔ مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود. پس از اینکه کمی گرم شد، کرفس را در آن می ریزیم و به مدت 2 دقیقه سرخ می کنیم تا کریسپی شود. سپس بادنجان را در آن ریخته و آن را نیز به مدت حدوداً 2 دقیقه سرخ می کنیم تا زمانی که تکه های بادنجان شروع به نرم شدن کنند. کمی نمک به مواد اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای را در آن می ریزیم و 5 دقیقه دیگر تمامی مواد را به همراه فلفل سرخ می کنیم. پیاز و سیر ریز خرد کرده را اضافه کرده و باز هم به مدت 3 دقیقه دیگر سرخ می کنیم تا کمی شفاف شوند.
گوجه فرنگی را به همرا آبش، آویشن و کشمش را به مواد داخل تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. مواد را روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا همگی پخته و آب آن غلیظ شود.
سرکه، شکر و کیپر را اضافه می کنیم و اگر نیازی بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم تا مزه دار شود سپس پنیر موزارلا را خرد کرده به مواد اضافه می کنیم.
سس کاپونِتا (Caponata) جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .