جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

کاری ماهی | طرز تهیه کاری ماهی هندی


مواد لازم برای مخلوط کردن ادویه کاری ماهی

تخم گشنیز 2 قاشق چای خوری
تخم زیره 2 قاشق چای خوری
دانه فلفل  2 قاشق چای خوری
هل با غلاف 1 قاشق چای خوری
سیر   1 قاشق چای خوری
دارچین  چند تکه کوچک
فلفل چیلی آسیاب شده  1 قاشق چای خوری
جوز رنده شده  1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کاری ماهی هندی

فیله ماهی 900گرم
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
روغن آفتابگردان 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده 2 عدد
مخلوط ادویه ها  2 قاشق غذا خوری
زردچوبه آسیاب شده ½ قاشق چای خوری
سیر خرد شده دو حبه
زنجفیل خرد شده چند تکه
آب تمبر هندی 3 قاشق غذا خوری
آویشن برگ دو ساقه
رازیانه ½ چای خوری
آب 450 میلی لیتر


کاری ماهی | طرز تهیه کاری ماهی هندی

طرز تهیه کاری ماهی هندی

    تمامی ادویه ها را تا اندازه ای که رنگ آنها روشن شود، تفت می دهیم. سپس کنار می گذاریم تا خنک شوند. خوب آنها را آسیاب کرده و با فلفل چیلی و جوز مخلوط می کنیم. می توانیم آن را در یک شیشه مربای ضد نفوذ هوا تا 2 تا 3 ماه نگه داریم.
    ماهی را به تکه های خیلی کوچک می بریم، با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    روغن آفتابگردان را در تابه سنگینی داغ می کنیم و پیاز ها را به آن اضافه و سرخ می کنیم تا طلایی شوند. مخلوط ادویه هاو زردچوبه را اضافه کرده و با پیاز کمی سرخ می کنیم. تکه های ماهی و سایر مواد( آب،سیر خرد شده، آب تمبر هندی، آویشن، زنجفیل و رازیانه) را اضافه می کنیم. می گذاریم 10 دقیقه یا تا زمانی که ماهی آماده شود، آهسته جوش بزند و آب خورش به شکل سس، غلیظ شود.
    پس ار اینکه خورش آماده شد، آن را با برنج سرو می کنیم.
 


کاری ماهی | طرز تهیه کاری ماهی هندی

نکات تکمیلی در مورد کاری ماهی

کاری ماهی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کاری ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کاری ماهی ، طرز تهیه کاری ماهی هندی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه شهروندسایت مثلث آنلاینسایت تجارت نیوزسایت مجله شبکهسایت نمناکروزنامه ابتکارسایت عصرایرانسایت انتخابسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه همشهری