شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه استیک با پنیر
مواد لازم برای استیک با پنیر
استیک گوشت گوساله :2 تکه
پیاز :یک عدد
نمک :به مقدار لازم
پنیر ورقه ای :یک عدد
روغن زیتون :به مقدار لازم
نان باگت :2 عدد

طرز تهیه استیک با پنیر
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید.
اجاق را روشن و شعله آن را کم کنید.
روغن که داغ شد، استیک ها را در آن سرخ کنید.
وقتی یک سمت استیک ها سرخ شد، به کمک چاقو یا کفگیرک آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید.
پیاز را همراه با گوشت تفت دهید.کمی به آن نمک بزنید.
پیاز که کاملا طلایی شد، مواد را یک سمت جمع کنید و روی آن پنیر بگذارید.
نان باگت را آماده کنید و وقتی پنیرک می ذوب شد، آن را درون نان باگت بگذارید.
همراه با مایونز و کچاب سرو کنید.

استیک با پنیر جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
استیک با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید