چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا
ساندویچ پنیر و خردل | طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل
مواد لازم برای ساندویچ پنیر و خردل

طرز تهیه ساندویچ پنیر و خردل

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پنیر
کره :2 قاشق غذاخوری
نان تست جو :8 برش
خردل :3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار :170 گرم

فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
کره را روی یک طرف هر برش از نان ها می مالیم.
درون سینی فر یک تکه کاغذ روغنی می اندازیم و برش های نان را روی آن می چینیم به طوری که طرف کره مال شدهٔ نان ها زیر قرار بگیرد.
روی نان ها را خردل می مالیم. روی 4 برش از آنها پنیر می گذاریم و 4 برش دیگر را روی آنها می گذاریم به طوری که طرف کره مال شده آنها رو قرار بگیرد.
یک تابهٔ چدنی مناسب را بر می داریم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم.
ساندویچ ها را داخل تابه می گذاریم و آنها را با یک کفگیر مناسب فشار می دهیم تا پرس شود. آنها را سرخ می کنیم تا نان ها طلائی – قهوه ای شود که 2 الی 3 دقیقه طول می کشد.
سپس حرارت را ملایم می کنیم و ساندویچ ها را بر می گردانیم و با کفگیر آنها را می فشاریم و به مدت 2 دقیقه سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلائی شده و پنیر آن شروع به آب شدن کند.
آنها را داخل سینی فر می چینیم و آن را داخل فر می گذاریم تا پنیر ها کاملاً ذوب شود و در نهایت ساندویچ ها را داغ سرو می کنیم.

ساندویچ پنیر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ پنیر را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید