شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

مربای بهارنارنج | طرز تهیه مربای بهارنارنج


 مواد لازم برای مربای بهارنارنج:

گل بهار نارنج یک کیلوگرم

شکر                یک کیلوگرم

آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری


مربای بهارنارنج | طرز تهیه مربای بهارنارنج

روش تهیه مربای بهارنارنج:

با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی در پی، تلخی آن را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می شود.شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

نکته:

اگر می خواهید شکوفه های بهار نارنج حالت ترد داشته باشند، می توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی، مراحل پخت را انجام دهید.

نکات تکمیلی در مورد مربای بهارنارنج

مربای بهارنارنج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای بهارنارنج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

مربای بهارنارنج ، طرز تهیه مربای بهارنارنج


همچنین مشاهده کنید