دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان


مواد لازم پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان


نخود فرنگی  3 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  1/3 پیمانه

سیر  3 حبه

روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان


طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان



    نخود فرنگی ها و سیر را روی گاز در آب جوش بریزید و تا زمانی که نخودها نرم شوند آنها را بپزید و بعد آبکشی نمایید.
    مخلوط نخود فرنگی و سیر، پنیر پارمزان و روغن زیتون را داخل غذاساز پوره کنید.
    به این مخلوط یکنواخت و نرم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
    می توانید این دیپ را گرم یا سرد همراه کراکرساده یا شویدی سرو نمایید.
 


طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان

نکات تکمیلی در مورد پوره نخود فرنگی

پوره نخود فرنگی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پوره نخود فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پوره نخود فرنگی و پنیر پارمزان


همچنین مشاهده کنید





سایت ساعدنیوزروزنامه شهروندسایت بیتوتهخبرگزاری ایرناسایت عصرایرانسایت آفتاب نیوزخبرگزاری صدا و سیماروزنامه شرقسایر منابعسایت برترینها