چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

سینه مرغ | طرز تهیه سینه مرغ با کاور گردو


مواد لازم برای سینه مرغ با کاور گردو
 
نان خشک سبوس دار :2 تکه
گردو :1/3 پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده :2 قاشق غذاخوری
نمک درشت و فلفل :به مقدار لازم
سینه مرغ نصف شده :4 عدد
سفیده تخم مرغ :یک عدد
روغن دانه انگور :به مقدار لازم
تکه های لیمو برای سرو کردن

سینه مرغ | طرز تهیه سینه مرغ با کاور گردو
 
طرز تهیه سینه مرغ با کاور گردو
 
فر را ازقبل روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان خشک، گردو و پنیر پارمژان را در غذاساز مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بزنید. (مواد را مخلوط کنید تا اندازه ای که نان ها ریز شوند). آن را به کاسه کم عمقی منتقل کنید.
در کاسه کم عمق دیگری سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند.
به سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) نمک و فلفل بزنید و هریک را در سفیده تخم مرغ بغلتانید.
اجازه بدهید اضافه آن جدا شود و سپس در مخلوط گردو بغلتانید و فشار دهید تا مخلوط به آن بچسبد.
در یک تابه بزرگ فر، روغن را روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کرده و مرغ ها را اضافه کنید. تا اندازه ای بپزید که کمی سرخ شود (1 تا 3 دقیقه).
مرغ را با دقت برگردانید و تابه را در فر قرار دهید تا اندازه ای بپزید که مرغ قهوه ای طلایی شده و کاملاً بپزند (8 تا 12 دقیقه).
مرغ ها را با تکه های لیمو و سالاد سبزیجات سرو کنید.
 
 

سینه مرغ | طرز تهیه سینه مرغ با کاور گردو
نکات تکمیلی در مورد سینه مرغ

سینه مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سینه مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سینه مرغ ، طرز تهیه سینه مرغ با کاور گردو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه شهروندسایت تابناکسایت انتخابسایت مثلث آنلاینروزنامه آرمان ملیسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارسایت نامه نیوزسایت مجله شبکهسایت دیدارنیوز