جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج
مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 2 حبه
تکه های فلفل خشک شده نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه200 گرم
گوجه فرنگی خرد شده400 گرم
پونه کوهی خشک100 میلی گرم
برگ اسفناج125 گرم
پنیر پارمیسان رنده شده25 گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای 10 دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و 1 تا 2 دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستاپاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید