پنجشنبه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۲ / 5 October, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس مرزه
مواد لازم برای ماهی قزل آلا با سس مرزه

طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس مرزه

نکات تکمیلی در مورد ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا :به تعداد نفرات
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
مرزه خرد شده :3 قاشق غذاخوری
سیر :3 حبه
پودر زنجبیل :یک دوم قاشق چایخوری
پوست رنده شده لیمو ترش :یک عدد
نمک ، چاشنی لیمو و فلفل، آب لیمو :به مقدار لازم

ماهی ها را پس از تمیز کنید و به طور کامل شستشو دهید.
در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید.
در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.
مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 20 الی 25 دقیقه آماده می شود.

ماهی قزل آلا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید