چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
ترشی قارچ | طرز تهیه ترشی قارچ
قارچ یک کیلو (بهتر است ریز باشد)
آب 5/2 تا 3 لیتر
سرکه سفید1 پیمانه
سبزیجات معطر شامل ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا به میزان لازم
نمک 8 قاشق غذاخوری
در ابتدا قارچ و سبزی ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و منتظر سرد شدن کامل آنها باشید.ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. قارچها را درون ظرف بریزید و لابه لای آن از سبزیهای معطر. سیر و فلفل قرار دهید.تا ظرف پر شود. سرکه را که کاملا سرد شده روی قارچها بریزید.درب ظرف را طوری که هوا نکشد بسته و در جای خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کاملا قارچ ها رسیده شوند.
ترشی قارچ جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .