جمعه, ۱ بهمن, ۱۴۰۰ / 21 January, 2022
مجله ویستا

کیک ماهی | طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست


مواد لازم برای کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
 
ماهی سالمون (فیله بدون پوست و حبه شده) 450 گرم
نان ساندویچ (حبه شده) 3 تکه
سس مایونز 1/4 فنجان
تخم مرغ (زده شده) 1 عدد
پودر گشنیز 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری
پیازچه (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو (رنده شده) 1.5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
ماست 3/4 فنجان
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری + 1/4 قاشق چای خوری
 
 

کیک ماهی | طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
 
 
طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
ماهی سالمون، نان ساندویچ، سس مایونز، پودر گشنیز، فلفل قرمز، یک قاشق غذاخوری پیازچه، یک قاشق چای خوری پوست لیمو، نمک را باهم مخلوط کنید.
روغن را داخل یک قابلمه نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید. مایع کیک سالمون را داخل روغن بریزید و به مدت 6 الی7 دقیقه بپزید.
آبلیمو، ماست، نمک، یک قاشق غذاخوری پیازچه و یک دوم قاشق چای خوری پوست لیمو را مخلوط کنید.
کیک ماهی را با سس لیمو و ماست سرو کنید.
 

کیک ماهی | طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست
نکات تکمیلی در مورد کیک ماهی

کیک ماهی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک ماهی ، طرز تهیه کیک ماهی سالمون با سس لیمو و ماست


همچنین مشاهده کنید





روزنامه دنیای اقتصادروزنامه توسعه ایرانیسایت مجله شبکهسایت الفسایت دیدبان ایرانروزنامه شرقسایت تابناکوبگردیسایت بیتوتهسایت مثلث آنلاین