پنجشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۰ / 27 January, 2022
مجله ویستا

کتلت مرغ | طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه


مواد لازم برای کتلت مرغ کریسپی با گوجه

سینهٔ مرغ شنیسلی 4 قطعه
پودر سوخاری 3 پیمانه
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه ساتوری شده  3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


مواد لازم برای مخلفات روی کتلت

گوجه فرنگی کوچک 2 پیمانه
سیر ریز خرد شده 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری یا ریحان ساتوری شده ¼ پیمانه


کتلت مرغ | طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه

طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه

    پودر سوخاری، رنده پوست لیمو، فلفل قرمز، جعفری، پنیر پارمزان و نمک و فلفل سیاه را در دستگاه غذا ساز ریخته و آنها را با درجهٔ Pulseدستگاه آنقدر می زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس این مخلوط را در یک ظرف مناسب می ریزیم.
    تخم مرغ ها را در یک ظرف گود با دهانهٔ بزرگ شکسته و آنها را کاملاً می زنیم. سپس تکه های مرغ را یکی یکی ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو می کنیم و سپس آنها را در مخلوط پودر سوخاری می غلطانیم تا کاملاً با این مواد پوشیده شوند. با کمک انگشتان دست، روی سطح هر یک از مرغ ها را کمی فشار می دهیم تا پودر، کاملاً روی سطح آن چسبیده و فیکس شود. سپس آنها را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
    در این حین، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و سپس تمامی مواد روی کتلت را در یک کاسه می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. آن را کنار می گذاریم.
    کف یک ظرف مسطح فر که تمامی کتلت ها روی سطح آن جا می شوند را با کره و روغن زیتون کاملاً چرب می کنیم. کتلت ‎ها را کف آن کنار هم می چینیم و آن را به مدت 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا کمی قهوه ای و کریسپی شود. سپس آن را خارج کرده و کتلت ها را می چرخانیم. باز هم آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخت کتلت ها کامل گردد. سپس آنها را داغ در ظروف مناسب سرو گذاشته و روی هر یک مقداری از مخلوط گوجه فرنگی را می ریزیم.


کتلت مرغ | طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه

نکات تکمیلی در مورد کتلت مرغ

کتلت مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
کتلت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتلت مرغ ، طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه


همچنین مشاهده کنید





روزنامه دنیای اقتصادسایت ارانیکوخبرگزاری ایسناروزنامه ایرانسایت تاپ نازسایت انصاف نیوزسایت رکناسایت انتخابسایت تابناکروزنامه توسعه ایرانی