یکشنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۱ / 3 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه جالفرزی مرغ


مواد لازم جالفرزی مرغ


سینه مرغ خرد شده     450 گرم
زنجفیل ریز خرد شده     ½ 2 سانتیمتر
سیر له شده     5 حبه
زردچوبه     ½ قاشق چایخوری
نمک     به میزان لازم
پیاز خرد شده     2 عدد متوسط
فلفل سبز خرد شده     1 عدد
گوجه فرنگی 4 قاچ     4 عدد
بادام خرد شده     2 قاشق غذاخوری
روغن یا کره     4 قاشق غذاخوری
پودر چیلی     ½ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
 


طرز تهیه جالفرزی مرغ

طرز تهیه جالفرزی مرغ


    کره یا روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. پیاز، بادام، فلفل سبز و چیلی را داخل آن می ریزیم و آنها را برای مدت چند دقیقه تفت می دهیم تا بهم بچسبند. آنها را از داخل روغن برداشته و کنار می گذاریم.
    داخل همان روغن داغ، زنجفیل، سیر، زرد چوبه و نمک را می ریزیم و سپس مرغ ها را نیز داخل آن می ریزیم و مواد را روی حرارت مخلوط و سرخ می کنیم. گوجه های چهار قاچ را نیز داخل آن ریخته و به مدت 2 الی 3 دقیقه  مخلوط و سرخ می کنیم.
    حرارت را ملایم کرده و پودر چیلی و رب گوجه را داخل مواد می ریزیم و می گذاریم تا مرغ ها کاملاً بپزد.
    مخلوط سبزیجات پخته می تواند هر نوع سبزیجاتی را در بر بگیرد و این به سبزیجات موجود در منزل و علاقه شخصی بستگی دارد. پس از پخته شدن مرغ ها، سبزیجات آب پز شده را داخل تابه می ریزیم و می گذاریم غذا به مدت 5 دقیقه بجوشد. سپس گاز را خاموش می کنیم. این غذا را داغ و با نان تندوری و یا چاپاتی سرو می کنیم.
 


طرز تهیه جالفرزی مرغ

نکات تکمیلی در مورد جالفرزی مرغ

جالفرزی مرغ جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
جالفرزی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه جالفرزی مرغ


همچنین مشاهده کنید





سایت عصرایرانروزنامه آفتاب یزدروزنامه ایرانسایت انصاف نیوزروزنامه دنیای اقتصادسایت دیدبان ایرانسایت بیتوتهروزنامه شهروندروزنامه ابتکارسایت ورزش سه