چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
مجله ویستا
فتوچینی | طرز تهیه فتوچینی با سس قارچ و سیر
مواد لازم برای فتوچینی با سس قارچ و سیر


نکات تکمیلی در مورد فتوچینی
فتوچینی 1بسته
سیر 5حبه
گوجه فرنگی 2عدد
کره 50تا 100گرم
آویشن 2قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
سس کچاپ تند حدودا 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2تا 3قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
قارچ 10عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
پیاز کوچک 1عدد

طرز تهیه فتوچینی با سس قارچ و سیر
در ابتدا پیاز را پوست کنده و ریز رنده کنید و روی حرارت قرار داده و بدون روغن صبر کنید تا آب اضافی آن خارج شود سپس مقداری روغن اضافه کرده و پیاز را طلایی کنید.سیر را پوست کنده و رنده کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید و بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید.سس مایونز و کچاپ را با هم مخلوط کرده و آنها را به مواد اضافه کنید.کمی مواد را تفت داده و بعد مقدار کمی آب به آنها اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد و بعد آن را کم کنید.
قارچ را خرد کرده و به آن مقدار کمی آبلیمو و نمک بزنید و بعد آن را در روغن سرخ کنید.
گوجه ها را ابتدا داخل آب جوش ریخته و بعد داخل آب سرد قرار داده و پوست آن را جدا کرده و رنده کنید یا ریز خرد کنید و بعد آن را به قارچ اضافه کرده و بعد به سس اضافه کنید.
داخل قابلمه مقداری آب را به جوش آورده و نمک و کمی آبلیمو داخل آن بریزید و بعد فتوچینی ها را اضافه کرده و پس از 10 دقیقه آنها را آبکش کنید.
داخل تابه کره را آب کرده و فتوچینی آبکش شده را به آن اضافه کرده و 5دقیقه آن را تفت دهید و مدام با تابه آن را به صورت دورانی هم بزنیدبدون وسیله و فقط تابه را حرکت دهید
سپس فتوچینی را داخل ظرف ریخته و سس را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل روی آن پنیر بریزید.

فتوچینی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
فتوچینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید