سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی


مواد لازم برای مرغ زنجبیلی
 
  سینه مرغ یا بوقلمون:800 گرم
  زنجبیل تازه:نصف قاشق غذاخوری، رنده شده
  سویاسس:4 قاشق غذاخوری
  سرکه یا آبلیمو:6 قاشق غذاخوری
  روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
  پودر فلفل قرمز:یک قاشق چای خوری
  کنجد:2 قاشق غذاخوری
 

مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی
 
 
 
طرز تهیه مرغ زنجبیلی
مرغ را به اندازه ای که در دهان جا بگیرد خرد کنید و هر تکه را با یک چاقوی کوچک سوراخ کنید.
 
همه مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
 
یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را حدود 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا کاملا بپزد. می توانید آنها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و تره بار آبپز سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. اگر با سویاسس میانه ای ندارید، آن را حذف کنید.
 
2. می توانید کنجد را از سس حذف کنید و آن را هنگام سرخ یا کباب کردن مرغ اضافه کنید تا کنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.
 

 
مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی

مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مرغ زنجبیلی ، طرز تهیه مرغ زنجبیلی


همچنین مشاهده کنید