شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
مرغ زنجبیلی | طرز تهیه مرغ زنجبیلی
مواد لازم برای مرغ زنجبیلی

طرز تهیه مرغ زنجبیلی
سینه مرغ یا بوقلمون:800 گرم
زنجبیل تازه:نصف قاشق غذاخوری، رنده شده
سویاسس:4 قاشق غذاخوری
سرکه یا آبلیمو:6 قاشق غذاخوری
روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز:یک قاشق چای خوری
کنجد:2 قاشق غذاخوری

مرغ را به اندازه ای که در دهان جا بگیرد خرد کنید و هر تکه را با یک چاقوی کوچک سوراخ کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را حدود 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا کاملا بپزد. می توانید آنها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید. با سالاد فصل یا سبزیجات تازه و تره بار آبپز سرو کنید.
نکات
1. اگر با سویاسس میانه ای ندارید، آن را حذف کنید.
2. می توانید کنجد را از سس حذف کنید و آن را هنگام سرخ یا کباب کردن مرغ اضافه کنید تا کنجدها برشته شده و غذا بیشتر معطر شود.
مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید