یکشنبه, ۱۲ آذر, ۱۴۰۲ / 3 December, 2023
طرز تهیه راویولی چینی
مرغ پخته شده :250 گرم
تخم مرغ :5 عدد
آرد :حدود 2 لیوان
رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپخوری
جعفری ریزشده :1/5 قاشق غذاخوری
پیازچه ریزشده :1/5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا :به مقدار دلخواه
آب مرغ :یک لیوان
سیر :2 الی 3 حبه
شیر :2 الی 3 قاشق سوپخوری
سس سویا :دو قاشق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
زنجبیل :به میزان لازم
روغن مایع :دوقاشق سوپخوری
کره :50 گرم
طرز تهیه راویولی چینی
یک عدد از تخم مرغ ها را به همراه دو عدد زرده ، شیر و روغن مخلوط میکنیم ، سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ماساژ میدهیم تا خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید ، سپس آن را در نایلون قرار و به مدت 1 الی 2 ساعت کنار میگذاریم تا خمیر ور بیاید .
سیر را رنده کرده ، کمی تفت میدهیم ، سپس مرغ را اضافه کرده و بعد دو عدد تخم مرغ آبپز شده را رنده کرده وبه همراه جعفری ، پیازچه ، نمک ، فلفل و زنجبیل اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم .
خمیر را روی سطح آردپاشیده ای نازک میکنیم و با قالب گردی ، قالب میزنیم سپس 1 قاشق از مواد را وسط خمیر ریخته ، اطراف خمیر را جمع کرده و با دست فشار میدهیم تا بچسبد .
راویولی ها را در تابه تلفون چرب شده چیده آب مرغ و رب را با هم مخلوط نموده روی راویولی ها میدهیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده تا پخته شود .
کره را باز کرده روی راویولی ها را به آن آغشته میکنیم ، سپس آنها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 20 دقیقه قرار میدهیم تا روی آنها کمی ذرین شده و آب آن تبخیر شود .
در نهایت روی راویولی ها را مقداری پنیر پیتزا ریخته و درون ظرف مورد نظر چیده و با سس مخصوص سرو میکنیم .
طرز تهیه سس
دو قاشق سوپخوری سویا سس را همراه با دو قاشق سرکه ، چهار قاشق سوپخوری روغن زیتون ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، کمی نمک و فلفل مخلوط نموده و سپس کنجد را به آن اضافه میکنیم .
نکات
به جای گوشت مرغ از ژامبون و به جای شیر از آب هم میتوان استفاده کرد .
راویولی چینی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
راویولی چینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .