جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

ناسی لماک | طرز تهیه ناسی لماک؛ غذای ملی مالزی


مواد لازم برای ناسی لماک
 
برنج دانه بلند :3 پیمانه
شیر نارگیل :200 میلی لیتر
آب :200 میلی لیتر
زنجبیل :یک تکه 2 سانتیمتری
گوشت گوساله :200 گرم
کنجد برای تزیین :به مقدار لازم
نمک:به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز :1 عدد
مغز آجیل :به مقدار لازم
 
 

ناسی لماک | طرز تهیه ناسی لماک؛ غذای ملی مالزی
 
 
طرز تهیه ناسی لماک
برنج را دو بار شسته و آبکش می کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای می ریزیم، در آنرا می بندیم و روی حرارت قرار می دهیم. 
 
وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می گذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می شود.
 
 
نکات
 
1. ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزه تر می شود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.
 
2. برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود.
 
3. برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.
 

ناسی لماک | طرز تهیه ناسی لماک؛ غذای ملی مالزی
نکات تکمیلی در مورد ناسی لماک

ناسی لماک جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ناسی لماک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ناسی لماک ، طرز تهیه ناسی لماک؛ غذای ملی مالزی


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت زومیتخبرگزاری مهرسایت انتخابروزنامه توسعه ایرانیروزنامه همشهریخبرگزاری ایلناسایت تجارت نیوزخبرگزاری صدا و سیماسایت آفتاب نیوز