دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
ساندویچ شنیسل | طرز تهیه ساندویچ شنیسل پنیری
مواد لازم ساندویچ شنیسل پنیری
شنیسل مرغ 500 گرم
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
نمک درشت و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
فلفل دلمه ای ورقه شده چند رنگ 2 عدد
پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
سیر نازک ورقه شده 4 حبه
پنیر پارمژان ورقه یا رنده شده 200 گرم
نان باگت 20 سانتی 4 عدد
سس مایونز ¼ پیمانه

طرز تهیه ساندویچ شنیتسل پنیری
ابتدا نان باگت را در فر گرم کنید.
شنیسل ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی چرب کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. یک سینی فر لبه دار بردارید، کف آن را فویل آلومینیومی بکشید و شنیتسل ها را در آن قرار دهید. برای 5 تا 7 دقیقه شنیتسل ها را کباب کنید. (بدون این که آنها را برگردانید، تا زمانی که تمام مرغ تیره شود)
پس از پخته شدن، شنیتسل ها را نازک ورقه کنید و کنار بگذارید. فر را خاموش نکنید.
فلفل ها را شسته، تخم آنها را بگیرید و با پیاز، هر دو را نازک ورقه کنید. فلفل و پیاز را با سیر و باقی روغن، در سینی فر مخلوط کنید. فلفل و پیازها را خوب کباب کنید، هر از گاهی هم بزنید تا اندازه ای که نرم و ترد و کمی زغالی شوند (8 تا 10دقیقه). آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
مرغ را به سبزیجات کباب شده اضافه کنید؛ آن را هم بزنید و در یک لایه مسطح، در سینی فر پخش کنید (بدون روغن). روی مرغ و سبزیجات پنیر بریزید و اجازه دهید 1 تا 3 دقیقه، پنیر حرارات ببیند و آب شود.
نان را برش طولی بدهید و مغز خمیری آن را خارج کرده و دور بریزید. سس مایونز را روی نان ها پخش کنید؛ داخل آن را با مرغ و سبزیجات پر کنید و همان موقع سرو کنید.

ساندویچ شنیسل جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ساندویچ شنیسل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید