جمعه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۲ / 8 December, 2023
طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا
مواد لازم:
پاستا کوچک : 1 پیمانه
روغن زیتون : نصف پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز : 1 عدد
سیر: 1 حبه
گوجه فرنگی: 2 عدد
پنیر موزارلا : 1 پیمانه
جعفری خرد شده : 2 ق غ
سوخاری نان: نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده:4 ق غ
کره: 3 ق غ
نمک و فلفل و ارگانو: به میزان لازم
طرز تهیه:
در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .
مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .
داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .
کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .
حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .
مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .