دوشنبه, ۱۰ مهر, ۱۴۰۲ / 2 October, 2023
طرز تهیه سس ادوبو (Adobo Sauce)
سس ادوبو سسی مکزیکی است. مواد اصلی برای تهیه سس ادوبو چیلی، فلفل و سیر است، مواد دیگر براساس ذائقه خودتان انتخاب میشود. از سس ادوبو به عنوان یک چاشنی برای ماکارونی و غذاهای کبابی شده یا حتی برای خواباندن گوشت و ماهی در آن استفاده میشود.
طعم فلفل جلاپنو (jalapeno) استفاده شده در سس از ملایم تا تند متغیر است؛ یک طعم ترش مانند خاصی نیز دارد. نوع دودی شده آن چیپوتل (chipotle) نامیده می شود. در این غذا می توانید به جای فلفل نیومکزیکو (New Mexico) از فلفل معمولی استفاده کنید. به جای سس چیپوتل (Chipotle) از سس تند سالسا (150 گرم) نیز می توانید استفاده کنید.
مواد لازم سس ادویو (Adobo Sauce)
آب 3 پیمانه
فلفل چیپوتل 10 عدد
سیر 2 حبه
سس گوجه فرنگی ¼پیمانه
پیاز خردشده ⅓ پیمانه
سرکه 5 قاشق غذاخوری
چیلی 1 قاشق غذاخوری
نمک ¼قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس ادویو (Adobo Sauce)
فلفل چیپوتل (دودی شده فلفل جلاپنو است) را از ساقه جدا کرده و خرد کنید.
سیرها و هرکدام از موادی که نیاز به خرد شدن دارند را ریز خرد کنید.
تمام مواد را درون یک ظرف بریزید و آب بریزید. بگذارید تا با شعله کم به مدت 1 تا 1 ساعت و نیم جوش بیاید و غلیظ شود.
سس ادوبو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .