دوشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۰ / 24 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مربای چغندر


 مواد لازم برای مربای چغندر

 چغندر قرمز  1 ‏کیلو 
 شکر 1/5 ‏کیلو  
 گلاب و عرق بیدمشک نصف استکان  
 آبلیمو 1 ‏قاشق غذاخوری  
آب 4 ‏لیوان
 

طرز تهیه مربای چغندر
 
 طرز تهیه مربای چغندر 

چغندرها را در آب پخته و حبه حبه می کنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب می زنیم. شکر و آب را در قابلمه ای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از 2 ‏- 3 ‏جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن می افزاییم و هم می زنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا سرد شود.
 

طرز تهیه مربای چغندر
نکات تکمیلی در مورد مربای چغندر

مربای چغندر جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای چغندر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مربای چغندر


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروسایت برترینهاسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارسایت تاپ نازسایت فرادیدسایت مشرقخبرگزاری فارسسایت آفتاب نیوزسایت سلام نو