دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

سس اسپانیایی | طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole


طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole
 
کره :50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری
 

سس اسپانیایی | طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole
 
طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole
 
آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید.
 

سس اسپانیایی | طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole
نکات تکمیلی در مورد سس اسپانیایی

سس اسپانیایی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سس اسپانیایی ، طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ایرانروزنامه ابتکارسایت زومیتسایت بیتوتهخبرگزاری ایلناوبگردیسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارخبرگزاری فارسسایت مثلث آنلاین