دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا
سس اسپانیایی | طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole
طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole

طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole

نکات تکمیلی در مورد سس اسپانیایی
کره :50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری

آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید.

سس اسپانیایی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید