سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه استیک شترمرغ


 مواد لازم برای استیک شترمرغ
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه شده :150 گرم
فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
پودر سیر :یک سوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :نصف پیمانه
جعفری خردشده :نصف پیمانه
سیر :دو حبه
روغن زیتون :سه قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم

طرز تهیه استیک شترمرغ
طرز تهیه استیک شترمرغ
گوشت را ورقه کنید و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود.
سیر را بکوبید یا ریز کنید و به همراه جعفری خردشده ، پودرزنجبیل ، فلفل سیاه ، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.
مخلوط را در ظرف مسطحی بریزید و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس شود.
روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید.
نمک را به هر دو طرف گوشت بپاشید تابه ی چدنی را کمی چرب کنید و با حرارت زیاد استیک را سرخ کنید.
 

طرز تهیه استیک شترمرغ
نکات تکمیلی در مورد استیک شترمرغ

استیک شترمرغ جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
استیک شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک شترمرغ


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت رویداد 24سایت خبرآنلاینسایت انتخابروزنامه همشهریروزنامه توسعه ایرانیسایت عصرایرانخبرگزاری مهرسایت تجارت نیوزخبرگزاری ایرنا