دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
سس هلندی | طرز تهیه سس هلندی
مواد لازم برای سس هلندی

طرز تهیه سس هلندی

نکات تکمیلی در مورد سس هلندی
زرده تخم مرغ :2 عدد
خردل :یک قاشق سوپخوری
آب :نصف پیمانه
کره :4 قاشق سوپخوری
آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

ابتدا زرده تخم مرغ، خردل، نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره را اضافه کرده.
در آخر آبلیمو را اضافه و شعله را خاموش کنید. این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است.

سس هلندی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید