یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه مرغ خامه ای
سینه مرغ 600 گرم
قارچ 400 گرم
کره 100 گرم
آرد 20 گرم
آب مرغ 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه
سیر 4 حبه
پیاز 1 عدد بزرگ
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آویشن ½ قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق چای خوری
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
ابتدا مرغ را به تکههای مربعی 1 سانتیمتری ببرید.
قارچ ها را بشویید، از وسط نصف کنید. قارچهای بزرگ تر را 4 قسمت کنید.
در تابهای نچسب 2 قاشق روغن زیتون بو داده و 30 گرم کره بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید.
پیاز ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید وقتی سبک شد سیر را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و شروع به تفت دادن تمام محتویات تابه کنید.
بعد از حدود 10 دقیقه قارچ را به مرغ اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید.
در تابهدیگری باقیمانده کره را بریزید. وقتی آب شد 20 گرم آرد به آن اضافه کنید و وقتی رنگ آرد کمی تیره شد، 500 میلیلیتر (حدود 2 پیمانه) آب مرغ را به آن اضافه کنید.
برای چند دقیقه بگذارید بماند تا کمی بجوشد.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
1 پیمانه (250 میلیلیتر) خامه را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا سس غذا کامل یکدست شود.
آویشن بریزید و زیر غذا را خاموش کنید و گرم آن را سرو کنید.
مرغ خامه ای جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .