پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

تارت | طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری


 مواد لازم برای تارت تخم مرغ و جعفری
 
خمیر تارت   300 گرم
خامه   ¾ پیمانه
برگ تازه جعفری خردشده   ¼ پیمانه
تخم مرغ   3 عدد
زرده تخم مرغ   1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز   1 عدد
سرکه قرمز   2 قاشق سوپ خوری
نمک   به مقدار دلخواه
روغن زیتون   به مقدار دلخواه
فلفل  به مقدار دلخواه
 

تارت | طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری
 
طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری
 کراست تارت را درست کنید.
خمیر تارت را داخل قالب مستطیلی 20 ×50 سانتی‮متری بریزید و صاف کنید. با چنگال چند سوراخ روی آن بگذارید و تا 02 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی‮گراد از قبل گرم می‮کنیم. سطح خمیر تارت را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی برنج یا حبوبات خام روی کاغذ می‮ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم.
به مدت 15 دقیقه خمیر تارت را در فر حرارت می‮دهیم؛ پس از این زمان کاغذ و برنج یا حبوبات را از روی تارت برداشته و 5 تا 8 دقیقه دیگر هم در فر نگه می‮داریم تا سطح آن طلایی رنگ شود.
دمای فر را کمی پایین آورده روی 170 درجه سانتی‮گراد تنظیم می‮کنیم و برگ خرد شده جعفری را روی سطح کراست تارت پخش می‮کنیم. تخم مرغ‮ها را همراه با زرده تخم مرغ در یک کاسه با سرعت هم می‮زنیم، پس از آن خامه را اضافه می‮کنیم. نمک و فلفل را روی مواد می‮ریزیم.
مخلوط تخم مرغی را روی برگ‮ های جعفری ریخته و 02 تا 52 دقیقه در فر فرار می‮ دهیم. تارت را همراه با قالب در دمای اتاق نگه می‮داریم تا سرد شود.
سالسای گوجه‮ فرنگی را تهیه کنید و به آن فلفل دلمه‮ ای، سرکه قرمز و روغن زیتون نیز اضافه کنید.
سس را روی تارت ریخته، تارت را برش می‮زنیم و سرو می‮کنیم. 
 

تارت | طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری
نکات تکمیلی در مورد تارت

تارت جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
تارت را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت ، طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری اسپوتنیکسایت نمناکسایت دیپلماسی ایرانیسایت خبرآنلاینسایت نامه نیوزسایت مثلث آنلاینروزنامه ایرانروزنامه آرمان ملیخبرگزاری ایسناخبرگزاری تحلیل بازار