چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
طرز تهیه لازانیای بوقلمون
مواد لازم لازانیای بوقلمون
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
سینه چرخ شده بوقلمون 450 گرم
سیر له شده 2 حبه
سس گوجه فرنگی 240 گرم
گوجه فرنگی له شده 850 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه های ایتالیایی 1 قاشق چایخوری
پنیر موتزارلای رژیمی 360 گرم
پنیر ریکوتای رژیمی 360 گرم
پنیر پارمزان ¾پیمانه
لازانیا یک بسته
طرز تهیه لازانیای بوقلمون
کف یک ظرف فِر 20 سانتی متری را کمی چرب می کنیم. فِر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن زیتون می ریزیم و سیر را در آن تفت می دهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آن را تا حدی تفت می دهیم که قهوه ای شود.
سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد یا له شده را به گوشت اضافه می کنیم. کمی نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و حدود 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
چیدن لازانیا:ابتدا مقداری از سس را کف ظرف آماده شده فِر می ریزیم و کاملاً روی آن پخش می کنیم. یک لایه لازانیای نپخته روی آنها می چینیم. سپس کمی پنیر موتزارلا رنده شده و ریکوتا( به جای پنیر ریکوتا از پنیر گودا هم می توانی استفاده کنید) می ریزیم. دوباره یک لایه از سس گوشت و گوجه را روی آن ها ریخته و یکدست پخش می کنیم. کمی پارمژان رنده شده روی سطح مواد می پاشیم. این لایه ها را دو بار دیگر به همین صورت تکرار می کنیم. لایه پایانی را با سس ِگوشت و گوجه فرنگی به اِتمام می رسانیم و پنیر پارمژان را در آخر روی آن می پاشیم.
لازانیا را بدون پوشش به مدت 30 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پنیرها ذوب و لازانیا نرم شود.
آن را از خارج کرده و 10 دقیقه قبل از سرو، اجازه می دهیم کمی خنک شود.
لازانیای بوقلمون جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
لازانیای بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 9 نفر مناسب میباشد .