یکشنبه, ۱۲ آذر, ۱۴۰۲ / 3 December, 2023
مجله ویستا
استیک فیله | طرز تهیه استیک فیله گوساله
مواد لازم برای استیک فیله گوساله

طرز تهیه استیک فیله گوساله

نکات تکمیلی در مورد استیک فیله
فیله گوساله (به ازای هرنفر 200گرم)
پودرپیاز
رزماری
پودرآویشن
سرکه برنج یا سرکه سیب
سیر
روغن زیتون و سس مخصوص

این استیک بدون روغن پخته می شود. پس می رویم سراغ گوشت و گریل کردنش بدون روغن. برای این کار می توانیم از تابه چدنی استفاده کنیم که ثبات گرمایش بیشتر است. هرطرف فیله را 2 تا 3 دقیقه می پزیم اما بسته به ذائقه افراد این زمان می تواند تغییر کند. اگر به خوردن استیک پخته تر تمایل دارید زمان را 30ثانیه، 30ثانیه اضافه کنید.
نکته
گوشت قرمز به زمان بیشتری برای مزه گرفتن از مواد ترکیبی نیاز دارد به همین دلیل باید استیک گوساله را بین 6 تا 8 ساعت در مخلوط پودرپیاز، پودررزماری، پودرآویشن، سرکه برنج یا سیب، سیر و روغن زیتون بخوابانیم.

استیک فیله جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
استیک فیله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید