شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد


 مواد لازم برای بوقلمون بریان با سس مارمالاد

بوقلمون :یک عدد 7 تا 9 کیلوگرمی
 
روغن گیاهی :یک و نیم قاشق غذاخوری
 
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
 
نان تست :یک ورق
 
پاپریکا دودی :نصف قاشق چایخوری
 
هویج :450 گرم
 
هویج فرنگی :450 گرم
 
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری 
 
سیر :سه حبه
 
پیاز :به مقدار لازم
 
مارمالاد مرکبات (به طعم دلخواه) :¼ پیمانه
 
پوست پرتقال :نصف قاشق چایخوری
 

طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد
 
 
طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
بوقلمون را بشویید و دل و جگر و احشا داخل شکم آن را خارج کنید و کنار بگذارید تا آب بوقلمون از آنها تهیه کنید.
پوست بوقلمون را با دستمال خشک کنید. همه جای آن را روغن بزنید. سپس با نمک و فلفل سیاه روی پوست را مزه دار کنید.
کف یک تابه بزرگ را با روغن چرب کنید.
داخل شکم بوقلمون را با مواد دلخواه پر کنید. از نان به عنوان در برای تو ماندن مواد استفاده کنید.
خیلی با احتیاط، بوقلمون را داخل تابه بزرگ قرار دهید. سینه پرنده باید رو به بالا باشد.
روی سطح آن پاپریکا بپاشید. پاهای بوقلمون را نیز با پارچه باریک به هم وصل کنید. روی بوقلمون را با فویل بپوشانید و به مدت 4 تا 5 ساعت آنها را داخل فر بریان کنید. (هر 450 گرم به حدود 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد). در این فاصله، سبزیجات کبابی و آب بوقلمون را تهیه کنید.
هر یک ساعت یک بار، آبی که کف تابه جمع شده است را با قاشق روی آن بریزید. یک ساعت آخر، فویل را بردارید تا سطح بوقلمون طلایی و کاملا برشته شود. نیم ساعت آخر، آب بوقلمون و سبزیجات کبابی را داخل تابه بریزید.
روی آن نیز مارمالاد و پوست رنده شده پرتقال بریزید.
پس از پخت آن را داخل ظرف بگذارید. مواد میانی شکم را خارج کنید و به همراه سبزیجات کبابی سرو کنید.
برای تهیه سبزیجات کبابی، هویج ها را در آب و نمک 5 دقیقه بپزید سپس به همراه سیر و پیاز در تابه تفت دهید تا نرم شوند.
برای آب بوقلمون نیز، گردن و دل و جگر بوقلمون را با پیاز، نمک و فلفل و کمی رب بپزید.
 
 

طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد
 
نکات تکمیلی در مورد بوقلمون بریان

بوقلمون بریان جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 7 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بوقلمون بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بوقلمون بریان با سس مارمالاد


همچنین مشاهده کنید





سایت بیتوتهخبرگزاری اسپوتنیکوبگردیسایت تاپ نازسایت مشرقسایت دیدارنیوزخبرگزاری ایرناسایت رویداد 24خبرگزاری مهرسایت ساعدنیوز