یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه فریتاتا ی سیب زمینی (Potato Frittata)
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ بزرگ 8 عدد
رزماری خرد شده 2 قاشق چایخوری
پیاز کوچک 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
نمک دانه درشت 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه فریتاتای سیب زمینی (Potato Frittata)
ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیاز را ریز خرد کنید، فلفل دلمه ای را برش داده دانه های آن را خارج کنید سپس ریز خرد کنید.
در یک تابه (تفلون مناسب فر 20 سانتیمتری) 1 قاشق چایخوری روغن را با شعله کم گرم کنید.
پیازهای خرد شده را اضافه کرده حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز ها کمی طلایی رنگ شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. پیاز و فلفل را به کاسه دیگری منتقل کنید و بگذارید تا سرد شود.
سیبزمین ها را پوست کنده و نازک ببرید. در تابه 2 قاشق دیگر روغن بریزید تا گرم شود. سیبزمینی ها را اضافه کنید. ½ قاشق چایخوری نمک و ⅛ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه کنید و آن ها را 10 دقیقه سرخ کنید تا جاییکه ترد و کمی قهوهای شوند.
بعد از آنکه سیبزمینی ها آماده شد، آن ها را به مخلوط پیاز اضافه کنید و هم بزنید. دوباره این مخلوط را به تابه برگردانید و با یک کفگیر روی آن را صاف کنید.
در کاسه دیگر، تخممرغ ها، رزماری تازه خرد شده، ½ قاشق چایخوری نمک و ⅛ قاشق چایخوری فلفل بریزید و مخلوط کنید.
مخلوط را روی سیبزمینی ها بریزید و تابه را تکان دهید تا یکنواخت شود.
15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس آن ها را به شکل مثلث بریده و سرو کنید.
با نان ترتیلا نوش جان کنید.
فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .