پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مارمالاد شلیل | طرز تهیه مارمالاد شلیل


مواد لازم مارمالاد شلیل


شلیل     4 کیلو گرم
شکر     1 کیلوگرم
ژلاتین     2- 3 ورق
آبلیمو     نصف استکان


مارمالاد شلیل | طرز تهیه مارمالاد شلیل


طرز تهیه مارمالاد شلیل



    شلیل ها را می شوییم و هسته آنها را می گیریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و چرخ می کنیم. شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
    مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مایه، کاملاً سفت شود.
    ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
    مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
 


مارمالاد شلیل | طرز تهیه مارمالاد شلیل

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد شلیل

مارمالاد شلیل جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد شلیل را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد شلیل ، طرز تهیه مارمالاد شلیل


همچنین مشاهده کنید