پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مارمالاد شلیل | طرز تهیه مارمالاد شلیل
شلیل 4 کیلو گرم
شکر 1 کیلوگرم
ژلاتین 2- 3 ورق
آبلیمو نصف استکان
طرز تهیه مارمالاد شلیل
شلیل ها را می شوییم و هسته آنها را می گیریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و چرخ می کنیم. شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مایه، کاملاً سفت شود.
ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
مارمالاد شلیل جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد شلیل را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور سیل سازمان سنجش تهران شهرداری تهران فضای مجازی هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
تلویزیون سریال ترانه علیدوستی کتاب سینمای ایران فیلم شعر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال فوتسال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول فیلترینگ ناسا ایلان ماسک اپل تیک تاک تبلیغات فناوری سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین داروخانه پیری سرکه سیب یبوست