چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
مجله ویستا

سوربت | طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو


مواد لازم سوربه (سوربت) هلو

هلو ا کیلوگرم
آب لیموترش ⅓ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
آب پرتقال    ⅓ پیمان
برگ نعناع خرد شده 2 قاشق غذاخوری


سوربت | طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو

طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو

    هلوهای شسته شده را برای 20 تا 30 ثانیه درقابلمه‮ای از آب در حال جوش بجوشانید.
    سپس با کفگیر آنها را بیرون آورده و در کاسه‮ای از آب یخ بیاندازید تا پخت آنها متوقف شود.
    هلوها را خشک کنید و روی پوستشان یک برش بعلاوه زده و به آسانی پوست آنها را جدا کرده و در کاسه کوچکی از آب لیمو ترش قرار دهید تا رنگ پوست هلوها به آب لیمو منتقل شود.
    پوست‮ها را از کاسه درآورده و آنها را فشار دهید تا آب‮شان در کاسه بریزد و سپس دور بیاندازید. آب لیمو را نگه دارید.
    شکر را همراه با یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش بیایند.
    هلوها را نصف کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید. با غذاساز برای 2 دقیقه آنها را پوره کنید تا نرم شوند. نعناع، شربت سردشده و آب لیموی رنگ‮دار را به هلوها اضافه کرده و برای 03 ثانیه دیگر در غذاساز بزنید تا خوب ترکیب شوند.
    مخلوط را در فریزر بگذارید.
    بعد از چند ساعت سوربه خوشمزه هلو را اسکوپ کرده و سرو کنید.
 


سوربت | طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو

نکات تکمیلی در مورد سوربت

سوربت جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
سوربت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوربت ، طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو


همچنین مشاهده کنید





سایت مشرقسایت باتوسایت دیدارنیوزخبرگزاری فارسسایت نورنیوزخبرگزاری مهرسایت رکناخبرگزاری ایلناسایت اقتصاد 24روزنامه دنیای اقتصاد