چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
سوربت | طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو
هلو ا کیلوگرم
آب لیموترش ⅓ پیمانه
شکر ⅓ پیمانه
آب پرتقال ⅓ پیمان
برگ نعناع خرد شده 2 قاشق غذاخوری
هلوهای شسته شده را برای 20 تا 30 ثانیه درقابلمهای از آب در حال جوش بجوشانید.
سپس با کفگیر آنها را بیرون آورده و در کاسهای از آب یخ بیاندازید تا پخت آنها متوقف شود.
هلوها را خشک کنید و روی پوستشان یک برش بعلاوه زده و به آسانی پوست آنها را جدا کرده و در کاسه کوچکی از آب لیمو ترش قرار دهید تا رنگ پوست هلوها به آب لیمو منتقل شود.
پوستها را از کاسه درآورده و آنها را فشار دهید تا آبشان در کاسه بریزد و سپس دور بیاندازید. آب لیمو را نگه دارید.
شکر را همراه با یک پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش بیایند.
هلوها را نصف کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید. با غذاساز برای 2 دقیقه آنها را پوره کنید تا نرم شوند. نعناع، شربت سردشده و آب لیموی رنگدار را به هلوها اضافه کرده و برای 03 ثانیه دیگر در غذاساز بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مخلوط را در فریزر بگذارید.
بعد از چند ساعت سوربه خوشمزه هلو را اسکوپ کرده و سرو کنید.
سوربت جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
سوربت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .